GPS en spelverhuur - kindervakantiehuis2017

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

ACTIVITEITEN

GPS:
Geweldig nieuws is dat "Kringloopwinkel Huizen" acht nieuwe GPS apparaten heeft gesponsord èn touw voor de spelen in het bos! Met de GPS'en kunnen schatten worden gezocht of andere speurspelen en droppings maar ook kan er een speurtocht buiten het terrein mee worden gelopen. We lenen de GPS'en gratis uit aan alle scholen. Klik hieronder voor uitleg en informeer bij de beheerder naar de mogelijkheden.

Overige groepen/families kunnen de GPS apparaten huren voor € 12,50 p.stuk incl. batterijen.

Wat is GPS?Team- en circuitspelen:
Dankzij een gift van de motorrijders van " 't Nonnetje" te Amersfoort kunnen we aan alle scholen diverse team/circuitspelen gratis uitlenen. Aan alle andere groepen vragen we een kleine bijdrage voor onderhoud en vervanging van de spelen. In de spelletjesbijlage is te zien wat er momenteel aanwezig is. Informeer bij de beheerders naar de mogelijkheden en voor reservering.

Spelletjesbijlage buitenspelen

Oud Hollandse (tafel)spelen:
Voor alle scholen zijn de diverse (tafel)spelen gratis. Aan alle andere groepen vragen we een kleine bijdrage voor onderhoud en vervanging van de spelen. In de spelletjesbijlage is te zien wat er momenteel aanwezig is. Informeer bij de beheerders naar de mogelijkheden en voor reservering.

Spelletjesbijlage oud Hollandse (tafel)spelen

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu